Орынбасарова Гульнар Орынбасаровна родилась 27 августа 1986 года в селе Какпак, Райымбекского района Алматинской области. В 2004 году окончил среднюю школу им.«Жаменке» в селе Какпак, Райымбекского района Алматинской области. С 2004 по 2008 годы окончила Казахский национальный университет им.аль - Фараби по специальности «050609 - География». В 2009-2011 годах получила академическую степень магистра естественных наук Казахского национального университета имени аль - Фараби по специальности «6N0609 - География». В 2017-2020 годах окончила PhD –докторантуру Казахского национального аграрного исследовательского университета по специальности «6D060800 – Экология», в 2022 году получила степень доктора PhD по специальности «6D060800 – Экология». Трудовую деятельность начала в 2008 году учителем географии в Алматинской областной школе- интернате им. Ш. Смагулова, в 2009 году работала на Казахском национальном универсиете им. аль - Фараби, на географическом факультете специалистом кафедры экономической, социальной и политической географии, в 2011 году офис регистратором в Каспийском общественном университете, в 2013 году в Алматинском технологическом университете на кафедре «Туризм и сервисная деятельность», в 2019 году работала старшим преподавателем в Университете международного бизнеса. В настоящее время работает старшим преподавателем на кафедре «рекреационная география и туризм» Казахского национального университета имени аль-Фараби на факультете «География и природопользование». Во время учебы и деятельности на научных конференциях принимает активное участие в жизни университета. Совместно с другими научными работниками опубликовано 15 научных трудов, в том числе: 3 - в изданиях, рекомендованных комитетом по обеспечению качества в области образования и науки МНВО РК, и 3 - в материалах международных конференций, в том числе 2 - в материалах зарубежных конференций, 1-в сборниках международных конференций в Республике Казахстан, 4-в изданиях журналов дальнего зарубежья, входящих в базу данных Scopus (CiteScore 1,8, Q3, процентиль 48, Q3, процентиль 55) и рекомендация производству. Замужем. Имеет троих детей.
Образовательное учреждение |
Квалификация |
Дата окончания |
---|---|---|
КазНУ им. аль-Фараби |
Высшее |
2008 |
Наименование ученой степени |
Область науки |
Дата выдачи диплома |
---|---|---|
ДокторPhD |
Экология |
27.06.2022 |
Название файла |
Заголовок |
Описание |
---|---|---|
Управление качеством туристских услуг |
ТӘЖІРИБЕЛІК (СЕМИНАР) САБАҚТАРЫН ОРЫНДАУ ҮШІН ӘДІСТЕМЕЛІК НҰСҚАУ |
|
Управление качеством туристских услуг |
СӨЖ Туристік қызмет сапасын басқару |
|
Управление качеством туристских услуг |
Дәріс Туристік қызмет көрсету сапасын басқару |
|
Управление качеством туристских услуг |
1- дәріс. УКТУ. Презентация Орынбасаровой Гулнар |
|
Управление качеством туристских услуг |
Силлабус Туристік қызмет көрсету сапасын басқару. 2021-22 уч.год |
|
Управление качеством туристских услуг |
1- дәріс. УКТУ. Презентация Орынбасаровой Гулнар |
|
Управление качеством туристских услуг |
Силлабус Туристік қызмет көрсету сапасын басқару. 2021-22 уч.год |
|
Управление качеством туристских услуг |
ТӘЖІРИБЕЛІК (СЕМИНАР) САБАҚТАРЫН ОРЫНДАУ ҮШІН ӘДІСТЕМЕЛІК НҰСҚАУ |
|
Управление качеством туристских услуг |
СӨЖ Туристік қызмет сапасын басқару |
|
Управление качеством туристских услуг |
Книгообеспеченность Туристік қызмет сапасын басқару |
|
Кадастровая оценка и зонирование земель |
Кад.оценка и зонирование_cиллабус 2024 |
|
Управление качеством туристских услуг |
Дәріс Туристік қызмет көрсету сапасын басқару |
|
Управление качеством туристских услуг |
Книгообеспеченность Туристік қызмет сапасын басқару |
|
Картографическое моделирование в туризме |
Қорытынды емтихан бағдарламасы. Картогр.модел |
|
Туроперейтинг, Курсовая работа |
СӨЖ-2023-ТО |
|
Туроперейтинг, Курсовая работа |
СОӨЖ-2023-ТО |
|
Туроперейтинг, Курсовая работа |
Лекции-туроперейтинг-каз |
|
Основы кулинарного искусства |
Окулыкпен камтамасыз ету |
|
Основы кулинарного искусства |
Аспаздык өнер негіздері Емтихан_Багдарламасы_2021 |
|
Стандартизация и сертификация в туризме |
Дәріс.Туризмдеги станд жане сертификаттау |
|
Стандартизация и сертификация в туризме |
Учебно-метод карта.Туризмдегі стандарттау және сертификаттау |
|
Событийный туризм |
Спортивный туризм_Томск Белоусов |
|
Событийный туризм |
Оқиғалық туризм №1-15 дәрістер жиыны |
|
Стандартизация и сертификация сервисных услуг |
Метод. лаб. Станд и серт.в сервис.услуг |
|
Событийный туризм |
Оқиғалык туризм_емтихан бағдарламасы |
|
Проектирование и создание туристско-рекреационных зон |
СРС |
|
Проектирование и создание туристско-рекреационных зон |
Әдебиеттер тізімі_ПСТРЗ |
|
Проектирование и создание туристско-рекреационных зон |
Қорытынды емтихан бағдарламасы |
|
Проектирование и создание туристско-рекреационных зон |
Глоссарий |
|
Управление качеством туристских услуг |
Тур.қызм.көрсе.сап.басқ. Емтихан_Багдарламасы_2021 |
|
Проектирование и создание туристско-рекреационных зон |
Силлабус ПСТРЗ_2021_2022 |
Туристік рекреациялық аудандарды жобалау және құрастыру. |
Проектирование и создание туристско-рекреационных зон |
ТӘЖІРИБЕЛІК (СЕМИНАР) САБАҚТАРЫН ОРЫНДАУ ҮШІН ӘДІСТЕМЕЛІК НҰСҚАУ |
|
Франчайзинг в гостиничном бизнесе |
Семинар сабактар бойынша әдістемелік нұсқаулық. Франчайзинг в гост.бизнесе |
|
Глобальные дистрибутивные системы в туризме |
Силлабус. Туризмдегі жаһандық дистрибутивтік жүйе.2023-24 |
|
Управление качеством туристских услуг |
ТӘЖІРИБЕЛІК (СЕМИНАР) САБАҚТАРЫН ОРЫНДАУ ҮШІН ӘДІСТЕМЕЛІК НҰСҚАУ |
|
Основы кулинарного искусства |
Семинар сабактар Аспаздық өнер негіздері |
|
Технология производства на предприятиях питания |
1. Силлабус Тамак.кәсіп.өндір.технол.2023-2024 оку жылы |
|
Картографическое моделирование в туризме |
СРМ Картогр.моделиров. |
|
Управление качеством туристских услуг |
ТӘЖІРИБЕЛІК (СЕМИНАР) САБАҚТАРЫН ОРЫНДАУ ҮШІН ӘДІСТЕМЕЛІК НҰСҚАУ |
|
Организация обслуживания в общественном питании |
Семинар тапсырмалар.Организация обс.в общ пит |
|
Франчайзинг в гостиничном бизнесе |
Силлабус Франчайзинг в гост.бизнесе к.о 2021-2022 |
|
Основы кулинарного искусства |
Силлабус. Аспаздык_онер_негиздери_РДГБ_ 2021-22 |
|
Проектирование и создание туристско-рекреационных зон |
Қорытынды емтихан бағдарламасы |
|
Проектирование и создание туристско-рекреационных зон |
СРСП |
|
Управление качеством туристских услуг |
Тур.қызм.көрсе.сап.басқ. Емтихан_Багдарламасы_2021 |
|
Основы кулинарного искусства |
Силлабус. Аспаздык_онер_негиздери_РДГБ_ 2021-22 |
|
Проектирование и создание туристско-рекреационных зон |
Силлабус ПСТРЗ_2021_2022 |
|
Управление качеством туристских услуг |
УМКД титулка Управ.кач.тур.улсуг |
|
Управление качеством туристских услуг |
Силлабус Туристік қызмет көрсету сапасын басқару. 2021-22 уч.год |
|
Управление качеством туристских услуг |
Силлабус Туристік қызмет көрсету сапасын басқару. 2021-22 уч.год |
|
Управление качеством туристских услуг |
УМКД титулка Управ.кач.тур.улсуг |
|
Проектирование и создание туристско-рекреационных зон |
УМКД титулка ПСТРЗ |
|
Основы кулинарного искусства |
УМКД титулка Аспаздық өнер негіздері |
|
Управление качеством туристских услуг |
УМКД титулка Управ.кач.тур.улсуг |
|
Управление качеством туристских услуг |
УМКД титулка Управ.кач.тур.улсуг |
|
Франчайзинг в гостиничном бизнесе |
УМКД Франчайзинг в гост.бизнесе |
|
Проектирование и создание туристско-рекреационных зон |
УМКД титулка ПСТРЗ |
|
Основы кулинарного искусства |
УМКД титулка Аспаздық өнер негіздері |
|
Глобальные дистрибутивные системы в туризме |
1. GDST 4306 - Туриз.жаһан.дистр.жүйе_Емтихан_бағдарламасы_2024-25_оқу жылы |
|
Эстетика и дизайн ресторанных комплексов |
1. Силлабус Мейрамхана кешендерінің эстетикасы мен дизайны, 2024-25 оқу жылы |
|
Основы кулинарного искусства |
8 дарис |
|
Основы кулинарного искусства |
9 дарис |
|
Основы кулинарного искусства |
10-15 Дарис |
|
Основы кулинарного искусства |
Аспаздык өнер негіздері Емтихан_Багдарламасы_2021 |
|
Проектирование и создание туристско-рекреационных зон |
ПСТРЗ_Корытынды_емтихан_багдарламасы_2021 |
|
Управление качеством туристских услуг |
УКТУ_ Емтихан_Багдарламасы_2021 |
|
Управление качеством туристских услуг |
УКТУ_ Емтихан_Багдарламасы_2021 |
|
Управление качеством туристских услуг |
1. Управл.качест.тур.услуг_ Емтихан_Багдарламасы_2021 |
|
Основы кулинарного искусства |
Аспаздык өнер негіздері Емтихан_Багдарламасы_2021 |
|
Франчайзинг в гостиничном бизнесе |
Оқу-әдістемелік қамтамасыз ету картасы. Франичайзинг в гост.бизнесе |
|
Франчайзинг в гостиничном бизнесе |
Франчайзинг в гостин.бизнесе. Қорытынды бақылау бағдарламасы |
|
Франчайзинг в гостиничном бизнесе |
Дәрістер Франчайзинг в гостин.бизнесе |
|
Франчайзинг в гостиничном бизнесе |
1 -дәріс Франч.в гост.бизнесе |
|
Франчайзинг в гостиничном бизнесе |
Л.Ю. Зимина Организация бизнеса на основе франчайзинга |
|
Франчайзинг в гостиничном бизнесе |
KOTLER - Marketing for Hospitality and Tourism 6th Edition |
|
Проектирование и создание туристско-рекреационных зон |
ПСТРЗ_Корытынды_емтихан_багдарламасы_2021 |
|
Управление качеством туристских услуг |
Тур.қызм.көрсе.сап.басқ. Емтихан_Багдарламасы_2021 |
|
Стандартизация и сертификация сервисных услуг |
Силлабус. Сервистік қызметтерді стандарттау және сертификаттау |
|
Стандартизация и сертификация сервисных услуг |
Метод. лаб. Станд и серт.в сервис.услуг |
|
Стандартизация и сертификация сервисных услуг |
СРС. Сервистеги стандарттау жане сертиф. |
|
Стандартизация и сертификация сервисных услуг |
Дәріс.Сервистік қызметтерді стандарттау және сертификаттау |
|
Стандартизация и сертификация сервисных услуг |
Учебно-метод карта. Сервистеги станд. және сертификаттау |
|
Стандартизация и сертификация сервисных услуг |
Қорытынды емтихан бағдарламасы |
|
Стандартизация и сертификация в туризме |
Семинар. Туризмдеги станд жане серт. |
|
Стандартизация и сертификация в туризме |
СРС. Туризмдегі стандарттау және сертификаттау |
|
Стандартизация и сертификация в туризме |
Қорытынды емтихан бағдарламасы |
|
Стандартизация и сертификация в туризме |
Метод. по лаб. Туризмдеги станд. жане сертификаттау |
|
Стандартизация и сертификация в туризме |
Силлабус. Туризмдегі стандарттау және сертификаттау |
|
Эстетика и дизайн ресторанных комплексов |
БӨЖ тапсырмалары_Мейрамхана кешендерінің эстетикасы мен дизайны |
|
Ценообразование и налогообложение в туризме |
Практикалық сабақтар. Туризмдегі баға құрылымы |
|
Ценообразование и налогообложение в туризме |
СӨЖ. Туризмдегі баға құрылымы |
|
Ценообразование и налогообложение в туризме |
Туризмдегі баға құрастыру оқу құралы by Актымбаева А.С. (z-lib.org) |
|
Ценообразование и налогообложение в туризме |
Силлабус. Туризмдегі баға қалыптастыру және салық салу |
|
Ценообразование и налогообложение в туризме |
Зертханалық сабақтар. Әдістемелік нұсқау |
|
Ценообразование и налогообложение в туризме |
Практикалық сабақтар. Туризмдегі баға құрылымы |
|
Ценообразование и налогообложение в туризме |
Туризмдегі баға құрастыру оқу құралы by Актымбаева А.С. (z-lib.org) |
|
Ценообразование и налогообложение в туризме |
ПОӘК. Туризмдегі баға құрылымы |
|
Ценообразование и налогообложение в туризме |
Қорытынды емтихан бағдарламасы |
|
Клининговые технологии в гостиничном хозяйстве |
Оқу әдістемелік қамтамасыз етілуі |
|
Основы кулинарного искусства |
1- дәріс Презентация Орынбасаровой Гулнар |
|
Основы кулинарного искусства |
Семинар сабактар Аспаздық өнер негіздері |
|
Франчайзинг в гостиничном бизнесе |
Семинар сабактар бойынша әдістемелік нұсқаулық. Франчайзинг в гост.бизнесе |
|
Франчайзинг в гостиничном бизнесе |
СРС - СТУДЕНТТІҢ ӨЗІНДІК ЖҰМЫСЫН ОРЫНДАУ БОЙЫНША ӘДІСТЕМЕЛІК ҰСЫНЫСТАР. Франчайзинг в гост.бизнесе |
|
Основы кулинарного искусства |
1 Аралық бақылау сұрақтары |
|
Проектирование и создание туристско-рекреационных зон |
1 РК сұрақтары ПСТРЗ |
|
Основы кулинарного искусства |
Аспаздык өнер негіздері Емтихан_Багдарламасы_2021 |
|
Проектирование и создание туристско-рекреационных зон |
ПСТРЗ_Корытынды_емтихан_багдарламасы_2021 |
|
Эстетика и дизайн ресторанных комплексов |
Зертханалық сабақтар қарастырылмаған |
|
Компьютерные технологии в туризме |
Қорытынды бағдарлама |
|
Основы кулинарного искусства |
СРС |
|
Основы кулинарного искусства |
Дәрістер |
|
Событийный туризм |
Оқиғалы туризм семинар |
|
Приключенческий туризм |
Шытырман оқиғалы туризм. СӨЖ тапсырмалары |
|
Приключенческий туризм |
Шытырман оқиғалы тур. Книга обеспеченность дисц. |
|
Картографическое моделирование в туризме |
Силлабус_Туризм_картография_модельдеу_2022_2023 |
|
Стандартизация и сертификация сервисных услуг |
Силлабус. Сервистік қызметтерді стандарттау және сертификаттау |
|
Стандартизация и сертификация сервисных услуг |
Қорытынды емтихан бағдарламасы_Сервистік қызметтерді стандарттау және сертификаттау |
|
Стандартизация и сертификация в туризме |
Қорытынды емтихан бағдарламасы_Туризмдегі стандарттау және сертификаттау» пәні бойынша |
|
Ценообразование и налогообложение в туризме |
Қорытынды емтихан бағдарламасы_Туризм.баға.қалыптастыру |
|
Управление качеством туристских услуг |
ТӘЖІРИБЕЛІК (СЕМИНАР) САБАҚТАРЫН ОРЫНДАУ ҮШІН ӘДІСТЕМЕЛІК НҰСҚАУ |
|
Управление качеством туристских услуг |
СӨЖ Туристік қызмет сапасын басқару |
|
Управление качеством туристских услуг |
Силлабус. Турист.кызмет.корсетул.сапасын баскару 2022 -2023 ж. |
|
Управление качеством туристских услуг |
Дәріс Туристік қызмет көрсету сапасын басқару |
|
Управление качеством туристских услуг |
Оқу әдістемелік қамтамасыз ету. Туристік қызмет сапасын басқару |
|
Управление качеством туристских услуг |
Тур.қызм.көрсе.сап.басқ. Емтихан_Багдарламасы_2022-23 |
|
Организация обслуживания в общественном питании |
Учебник.-Организация-производства-на-предприятиях-общественного-питания |
|
Организация обслуживания в общественном питании |
Силлабус. Организация обсл. в общ питани на каз 2022 -2023 ж. |
|
Организация обслуживания в общественном питании |
СӨЖ. Организация общ.питан. |
|
Организация обслуживания в общественном питании |
емтихан сұрақтары |
|
Управление качеством туристских услуг |
1. Управл.качест.тур.услуг_ Емтихан_Багдарламасы_2021 |
|
Основы кулинарного искусства |
1. Основы кулинарного исскуство_ Емтихан_Багдарламасы_2021 |
|
Проектирование и создание туристско-рекреационных зон |
1. Проектиров.создани.рекреац.зон_Корытынды_емтихан_багдарламасы_2021 |
|
Глобальные дистрибутивные системы в туризме |
БӨЖ тапсырмалары |
|
Стандартизация и сертификация в туризме |
Силлабус. Туризмдегі стандарттау және сертификаттау |
|
Географические информационные системы в туризме |
Силлабус Геоакпараттык жуйелер 2023-2024 оку жылы |
|
Географические информационные системы в туризме |
СӨЖ ГИС |
|
Географические информационные системы в туризме |
Дәрістер. ГИС |
|
Географические информационные системы в туризме |
2 дарис.ГИС Аргис |
|
Географические информационные системы в туризме |
оқу-әдістемелік қамтамасыз ету |
|
Психология сервиса |
Психология сервиса. 3 семинар 2022 |
|
Географические информационные системы в туризме |
Қорытынды емтихан бағдарламасы |
|
Психология сервиса |
Псих.сервиса 1 семинар |
|
Психология сервиса |
Псих.сервиса 2 семинар |
|
Психология сервиса |
Психология сервиса. 4 сем |
|
Психология сервиса |
Психология сервиса. 5 сем |
|
Психология сервиса |
Психология сервиса. 6 сем |
|
Психология сервиса |
Психология сервиса. 7 сем |
|
Психология сервиса |
Психология сервиса. 9 сем |
|
Психология сервиса |
Психология сервиса. 8 сем |
|
Психология сервиса |
Психология сервиса. 10 сем |
|
Психология сервиса |
Психология сервиса. 13 сем |
|
Психология сервиса |
Психология сервиса. 14 сем |
|
Психология сервиса |
Психология сервиса. 15 сем |
|
Психология сервиса |
Псих.сервиса СӨЖ тапсырмалары 2022 |
|
Психология сервиса |
Псих.сервиса Книгообесп |
|
Психология сервиса |
Психология сервиса. Корытынды бақылау |
|
Психология сервиса |
Психология сервиса.11 сем |
|
Психология сервиса |
Психология сервиса. 12 сем |
|
Психология сервиса |
Дәрітер жиынтығы. Психология сервиса |
|
Картографическое моделирование в туризме |
Силлабус_Туризм_картография_модельдеу_2022_2023 |
|
Психология сервиса |
Психология сервиса . Силлабус РДГБ 2022 |
|
Приключенческий туризм |
Силлабус Шытырман оқиғалы туризм |
|
Компьютерные технологии в туризме |
1-15. Лекциялар. Туризмд.компьютерлик технологиялар |
|
Компьютерные технологии в туризме |
Окулыкпен камтамасыз етілуі |
|
Компьютерные технологии в туризме |
Практикалық сабақ тапсырмалары |
|
Компьютерные технологии в туризме |
Силлабус. Компьютерные технологии в туризме для магистрантов |
|
Компьютерные технологии в туризме |
МӨЖ тапсырмалары |
|
Компьютерные технологии в туризме |
Силлабус. Компьютерные технологии в туризме для магистрантов |
|
Событийный туризм |
Силлабус. Оқиғалық туризм. 2022-23 оку жылы |
|
Событийный туризм |
1. Қорытынды емтихан бағдарламасы. Оқиғалық туризм |
|
Событийный туризм |
СӨЖ Оқиғалык туризм |
|
Картографическое моделирование в туризме |
СРМ Картогр.моделиров. |
|
Картографическое моделирование в туризме |
Семинар тапсырмалары |
|
Специальные формы организации питания |
Зертханалық жұмыс қарастырылмаған |
|
Картографическое моделирование в туризме |
Қорыт.емт.бағд. КМТ магистратура |
|
Географические информационные системы в туризме |
2.Қорыт.емт.бағд. ТГИС. |
|
Компьютерные технологии в туризме |
4. Қорыт.емтих.бағд. КТT магистр |
|
Клининговые технологии в гостиничном хозяйстве |
1. Қорыт.емт.бағд. ҚШКТ |
|
Организация обслуживания в общественном питании |
5. Қорыт.емт.бағд. Қоғамд.тамақт.қызм.ұйымдастыру |
|
Картографическое моделирование в туризме |
3.1 Қорыт.емт.бағд. КМТ магист. |
|
Географические информационные системы в туризме |
2.1 Қорытынды емтихан бағдарламасы.ТГИС. |
|
Событийный туризм |
Оқиғалык туризм книгооб. |
|
Индустрия питания в туризме |
Силлабуса каз.яз.ИП 22 |
|
Индустрия питания в туризме |
Практикалық сабақ 2022-23 оку жылы |
|
Индустрия питания в туризме |
Оқу-әдістемелік қамтамасыз ету |
|
Индустрия питания в туризме |
СӨЖ ИП 22-23 оку жылы |
|
Индустрия питания в туризме |
Лекция ИП 2022-2023 оку жылы |
|
Индустрия питания в туризме |
Қорытынды емтихан бағдарламасы |
|
Клининговые технологии в гостиничном хозяйстве |
Семинар сабак тапсырмасы. |
|
Клининговые технологии в гостиничном хозяйстве |
Силлабус Клинигтик технологиялар |
|
Клининговые технологии в гостиничном хозяйстве |
СӨЖ тапсырмалары |
|
Технология производства на предприятиях питания |
1. TPPP 3219- Тамақта.кәсіп.өнд.тех. Емтихан_Багдарламасы_2023 |
|
Основы кулинарного искусства |
Силлабус. Аспаздык_онер_негиздери_РДГБ_ 2021-22 |
|
Франчайзинг в гостиничном бизнесе |
Силлабус Франчайзинг в гост.бизнесе к.о 2021-2022 |
|
Проектирование и создание туристско-рекреационных зон |
ТӘЖІРИБЕЛІК (СЕМИНАР) САБАҚТАРЫН ОРЫНДАУ ҮШІН ӘДІСТЕМЕЛІК НҰСҚАУ |
|
Проектирование и создание туристско-рекреационных зон |
1- дәріс. ПСТРЗ. Презентация Орынбасаровой Гулнар |
|
Приключенческий туризм |
Шытырман оқиғалы туризм. Семинар сабақтар тапсырмалары |
|
Географические информационные системы в туризме |
Лабораториялык сабак |
|
Управление качеством туристских услуг |
Тур.қызм.көрсе.сап.басқ. Емтихан_Багдарламасы_2021 |
|
Управление качеством туристских услуг |
Тур.қызм.көрсе.сап.басқ. Емтихан_Багдарламасы_2021 |
|
Ценообразование и налогообложение в туризме |
Силлабус. Туризмдегі баға қалыптастыру және салық салу |
|
Картографическое моделирование в туризме |
Лекциялар жиыны. Туризмдегі картографиялық модельдеу |
|
Географические информационные системы в туризме |
Дәрістер кешені. ГИС |
|
Гигиена и санитария на предприятиях питания |
Учебное пособие Биньковская |
|
Географические информационные системы в туризме |
Қорытынды емтихан бағдарламасы |
|
Компьютерные технологии в туризме |
1-Дәріс |
|
Компьютерные технологии в туризме |
Зертханалық жұмыс қарастырылмаған |
|
Картографическое моделирование в туризме |
Токпанов, Мазбаев Каартография. Оқу құралы |
|
Картографическое моделирование в туризме |
1- дәріс. Картогр.модел. Презентация Орынбасаровой Гулнар |
|
Географические информационные системы в туризме |
1- дәріс. ГИС. Презентация Орынбасаровой Гулнар |
|
Географические информационные системы в туризме |
Семинарлық жұмыс қарастырылмаған |
|
Индустрия питания в туризме |
Зертханалық жұмыс қарастырылмаған |
|
Индустрия питания в туризме |
Учебник.-Организация-производства-на-предприятиях-общественного-питания |
|
Картографическое моделирование в туризме |
Семинар тапсырмалары |
|
Технология производства на предприятиях питания |
Дәрістер_жиыны |
|
Картографическое моделирование в туризме |
1. Қорытынды бағдарлама_Картогр.моделдеу 2024-25 оқу жылы |
|
Маркетинг туризма |
Силлабус ТМ |
|
Маркетинг туризма |
Семинар ТМ |
|
Маркетинг туризма |
Лекции ТМ |
|
Туроперейтинг, Курсовая работа |
Силлабус Туроперейтинг 2022-2023 |
|
Туроперейтинг, Курсовая работа |
Зертханалық жұмыс қарастырылмаған |
|
Туроперейтинг, Курсовая работа |
Книгообеспечнность-ТО |
|
Маркетинг туризма |
Зертханалық жұмыс қарастырылмаған |
|
Маркетинг туризма |
Книгообеспеченность ТМ |
|
Туроперейтинг, Курсовая работа |
Туроперейтинг-семинар |
|
Управление качеством туристских услуг |
ТӘЖІРИБЕЛІК (СЕМИНАР) САБАҚТАРЫН ОРЫНДАУ ҮШІН ӘДІСТЕМЕЛІК НҰСҚАУ |
|
Туроперейтинг, Курсовая работа |
Туроперейтинг силлабус-2023 |
|
Гигиена и санитария на предприятиях питания |
GSPP 3220-Тамақт.орынд.гигиена.сани.Қорытын_емтих_бағдар_2023 |
|
Глобальные дистрибутивные системы в туризме |
Практикалық жұмыс қарастырылмаған |
|
Глобальные дистрибутивные системы в туризме |
Практикалық жұмыс қарастырылмаған |
|
Гигиена и санитария на предприятиях питания |
Учебное пособие Санитария и гигиена в общественном питании Курс лекций |
|
Гигиена и санитария на предприятиях питания |
1. Силлабус. Гигиена и санитария РДиГБ 2023-24 |
|
Гигиена и санитария на предприятиях питания |
Семинар сабақтар ГиСРДиГБ |
|
Гигиена и санитария на предприятиях питания |
БӨЖ Гигиена и санитария |
|
Гигиена и санитария на предприятиях питания |
1. Силлабус. Гигиена и санитария РДиГБ 2023-24 |
|
Географические информационные системы в туризме |
Силлабус. ГИС 2023-24 уч.год |
|
Глобальные дистрибутивные системы в туризме |
Силлабус. Туризмдегі жаһандық дистрибутивтік жүйе.2023-24 |
|
Глобальные дистрибутивные системы в туризме |
Тәжірибелік сабақ тапсырмалары |
|
Глобальные дистрибутивные системы в туризме |
БӨЖ тапсырмалары |
|
Глобальные дистрибутивные системы в туризме |
1-15. Лекциялар. Туризмдегі жаһандық дистрибутивтік жүйелер |
|
Картографическое моделирование в туризме |
Семинар тапсырмалары |
|
Управление качеством туристских услуг |
Силлабус УКТУ 2023-24 уч.год |
|
Эстетика и дизайн ресторанных комплексов |
Силлабус Мейрамхана кешендерінің эстетикасы мен дизайны, 2023 |
|
Эстетика и дизайн ресторанных комплексов |
Зертханалық сабақтар қарастырылмаған |
|
Эстетика и дизайн ресторанных комплексов |
Семинар сабақтар |
|
Эстетика и дизайн ресторанных комплексов |
БӨЖ тапсырмалары_Мейрамхана кешендерінің эстетикасы мен дизайны |
|
Эстетика и дизайн ресторанных комплексов |
Дәрістер жиыны |
|
Управление качеством туристских услуг |
Оқу әдістемелік қамтамасыз ету. Туристік қызмет сапасын басқару |
|
Организация обслуживания в общественном питании |
Оқу әдістемелік қамтамасыз ету |
|
Организация обслуживания в общественном питании |
Лекция. Қоғамдық тамақтануда қызмет көрсетуді ұйымдастыру |
|
Клининговые технологии в гостиничном хозяйстве |
Декциялар жиыны Клинигт.технолог |
|
Технология производства на предприятиях питания |
kachurina-ilovepdf-compressed.Учеб.пос |
|
Технология производства на предприятиях питания |
Силлабус. Тамакт.кәсіпорын.өндір.технологиясы_ 2023-24 |
|
Технология производства на предприятиях питания |
Дәрістер |
|
Технология производства на предприятиях питания |
Книгообеспеченность.Тамақ.кәсіп.өнді.техн |
|
Технология производства на предприятиях питания |
Семинар сабактар |
|
Технология производства на предприятиях питания |
СРС |
|
Клининговые технологии в гостиничном хозяйстве |
Зертханалық жұмыс қарастырылмаған |
|
Организация обслуживания в общественном питании |
Зертханалық жұмыс қарастырылмаған |
|
Психология сервиса |
Зертханалық жұмыс қарастырылмаған |
|
Географические информационные системы в туризме |
1. Силлабус Геоакпараттык жуйелер 2024-2025 оку жылы |
|
Географические информационные системы в туризме |
Қорытынды емтихан бағдарламасы ТГИС_доп_сем |
|
Технология производства на предприятиях питания |
Зертханалық сабактар |
|
Специальные формы организации питания |
GNM – 4312 Тамақт.ұйымд.арн.түр.Емтихан_Багдарламасы_2023 |
|
Глобальные дистрибутивные системы в туризме |
Оқу әдістемелік қамтамасыз етілуі |
|
Гигиена и санитария на предприятиях питания |
Практикалық жұмыс қарастырылмаған |
|
Гигиена и санитария на предприятиях питания |
Оқу әдістемелік қамтамасыз ету |
|
Географические информационные системы в туризме |
1.1 Қорытынды емтихан бағдарламасы ГИС |
|
Картографическое моделирование в туризме |
1- дәріс. Картогр.модел. Презентация Орынбасаровой Гулнар |
|
Картографическое моделирование в туризме |
СРМ Картогр.моделиров. |
|
Картографическое моделирование в туризме |
Лекциялар жиыны. Туризмдегі картографиялық модельдеу |
|
Управление качеством туристских услуг |
СӨЖ Туристік қызмет сапасын басқару |
|
Управление качеством туристских услуг |
Дәріс Туристік қызмет көрсету сапасын басқару |
|
Картографическое моделирование в туризме |
Оқу әдістемелік қамтамасыз етілуі |
|
Глобальные дистрибутивные системы в туризме |
GDST 4306 - Туриз.жаһан.дистр.жүйе_Емтихан_бағдарламасы_2023_оқу жылы |
|
Эстетика и дизайн ресторанных комплексов |
Эстетика и дизайн.Қорытын.емтихан,бағдарл. 2023-24 оку жылы |
|
Эстетика и дизайн ресторанных комплексов |
Қорытын.емтихан,бағдарл. Эстетика и дизайн. 2023-24 оку жылы |
|
Глобальные дистрибутивные системы в туризме |
GDST 4306 - Туриз.жаһан.дистр.жүйе_Емтихан_бағдарламасы_2023 |
|
Гигиена и санитария на предприятиях питания |
Зертханалық сабақтар ГиСРДиГБ |
|
Эстетика и дизайн ресторанных комплексов |
Лекциялар_2023 |
|
Управление качеством туристских услуг |
Силлабус Тур қызмет сапа.2023-24 оку жылы |
|
Гигиена и санитария на предприятиях питания |
Дәрістер кешені |
|
Эстетика и дизайн ресторанных комплексов |
Эстетика и дизайн.Қорытын.емтихан,бағдарл.2023-24 оку жылы |
|
Управление качеством туристских услуг |
Зертханалық Тур қызмет сапа |
|
Управление качеством туристских услуг |
Қорытынды емтихан бағд Тур қызмет сапа.2023-24 оқу жылы |
|
Картографическое моделирование в туризме |
Қорыт.емт.бағд. КМТ магист. 2023-24 оқу жылы |
|
Событийный туризм |
Оқиғалы туризм семинар |
|
Событийный туризм |
СӨЖ Оқиғалык туризм |
|
Компьютерные технологии в туризме |
4.1 Қорыт.емтих.бағд.КТT маг. |
|
Организация обслуживания в общественном питании |
5.1 Қорыт.емтих.бағдар.Қоғамд.тамақт.қызм.ұйымдаст. |
|
Клининговые технологии в гостиничном хозяйстве |
1.1 Қорытынды емтихан бағдарламасы ҚШКТ |
|
Туроперейтинг, Курсовая работа |
Қорытынды емтихан бағдарламасы-TO |
|
Туроперейтинг, Курсовая работа |
Қорытынды емтихан бағдарламасы-TO |
|
Глобальные дистрибутивные системы в туризме |
1. GDST 4306 - Туриз.жаһан.дистр.жүйе_Емтихан_бағдарламасы_2023_оқу жылы |
|
Эстетика и дизайн ресторанных комплексов |
1. Эстетика и дизайн.Қорытын.емтихан,бағдарл. 2023-24 оку жылы |
|
Специальные формы организации питания |
1. GNM – 4312 Тамақт.ұйымд.арн.түр.Емтихан_Багдарламасы_2023 |
|
Технология производства на предприятиях питания |
1. TPPP 3219- Тамақта.кәсіп.өнд.тех. Емтихан_Багдарламасы_2023 |
|
Гигиена и санитария на предприятиях питания |
1. Қорытынды бағдарлама. Гигиена және санитария. 2023-24 оқу жылы |
|
Картографическое моделирование в туризме |
Силлабус_Туризм_картография_модельдеу_2023_2024 |
|
Эстетика и дизайн ресторанных комплексов |
Силлабус Мейрамхана кешендерінің эстетикасы мен дизайны, 2023 |
|
Специальные формы организации питания |
Учебник.-Организация-производства-на-предприятиях-общественного-питания (1) |
|
Специальные формы организации питания |
Силлабус_Спец.формы_орг_питан_2023-24 уч.год |
|
Специальные формы организации питания |
Семинар тапсырмалар. Тамақтандыру ұйымдастырудың арнайы түрлері |
|
Специальные формы организации питания |
БӨЖ. Спец_Формы_оргн_пит |
|
Специальные формы организации питания |
Лекция. Спец_формы_орг_пит |
|
Специальные формы организации питания |
Оқу әдістемелік қамтамасыз ету |
|
Глобальные дистрибутивные системы в туризме |
1-15. Лекциялар. Туризмдегі жаһандық дистрибутивтік жүйелер |
|
Приключенческий туризм |
Шытырман оқиғ.тур. дәрістер жиыны. 1-5 дәріс. |
|
Приключенческий туризм |
Спортивный туризм_Томск Белоусов |
|
Приключенческий туризм |
Дәрістер 6-15 |
|
Картографическое моделирование в туризме |
1. Қорытынды бағдарлама_Картогр.моделдеу 2023-24 оқу жылы |
|
Специальные формы организации питания |
1. GNM – 4312 Тамақт.ұйымд.арн.түр.Емтихан_Багдарламасы_2023 |
|
Глобальные дистрибутивные системы в туризме |
1. Силлабус. Туризмдегі жаһандық дистрибутивтік жүйе. 2023-24 |
|
Технология производства на предприятиях питания |
1.1. Силлабус Тамак.кәсіп.өндір.технол.2023-2024 оку жылы. |
|
Картографическое моделирование в туризме |
1.1. Силлабус. Туризмдегі картог.моделд. 2023-24 оқу жылы |
|
Специальные формы организации питания |
1. 1. Силлабус. Спец.формы орг. 2023-24 оқу жылы |
|
Управление качеством туристских услуг |
1. Силлабус Тур қызмет сапа.2023-24 оку жылы |
|
Гигиена и санитария на предприятиях питания |
1. Силлабус. Гигиена және санитария. 2023-24 оқу жылы |
|
Гигиена и санитария на предприятиях питания |
1. Силлабус. Гигиена және санитария. 2023-24 оқу жылы |
|
Эстетика и дизайн ресторанных комплексов |
1. Силлабус. Эстетика және дизайн. 2023-24 оқу жылы |
|
Географические информационные системы в туризме |
Дәрістер кешені. ГИС |
|
Глобальные дистрибутивные системы в туризме |
1. Силлабус. Туризмдегі жаһандық дистрибутивтік жүйе.2024-25 |
|
Картографическое моделирование в туризме |
1. Силлабус_Туризм_картография_модельдеу_2023_2024 |
|
Специальные формы организации питания |
1. Силлабус_Спец.формы_орг_питан_2023-24 уч.год |
|
Эстетика и дизайн ресторанных комплексов |
1. Силлабус Мейрамхана кешендерінің эстетикасы мен дизайны, 2023 |
|
Технология производства на предприятиях питания |
1. Силлабус Тамак.кәсіп.өндір.технол.2023-2024 оку жылы |
|
Гигиена и санитария на предприятиях питания |
1. Силлабус. Гигиена и санитария РДиГБ 2023-24 |
|
Глобальные дистрибутивные системы в туризме |
Силлабус. Туризмдегі жаһандық дистрибутивтік жүйе.2023-24 |
|
Глобальные дистрибутивные системы в туризме |
Силлабус. Туризмдегі жаһандық дистрибутивтік жүйе.2023-24 |
|
Технология производства на предприятиях питания |
1. Силлабус Тамак.кәсіп.өндір.технол.2023-2024 оку жылы |
|
Картографическое моделирование в туризме |
Лекциялар жиыны. Туризмдегі картографиялық модельдеу |
|
Географические информационные системы в туризме |
Лабораториялык сабак |
|
Глобальные дистрибутивные системы в туризме |
Тәжірибелік сабақ тапсырмалары |
|
Эстетика и дизайн ресторанных комплексов |
1. Эстетика и дизайн.Қорытын.емтихан,бағдарл. 2024-25 оку жылы |
|
Приключенческий туризм |
Қорытынды емтихан бағдарламасы |
|
Реклама в гостеприимстве |
1. Силлабус РГ 2023-24 уч.год |
|
Событийный туризм |
Силл.Оқиғалы туризм. 2 сем |
|
Реклама в гостеприимстве |
Силл. Қонақж.жарнама |
|
Кадастровая оценка и зонирование земель |
Кад.зон. Зертханал. саб.такырыптары 2024 |
|
Кадастровая оценка и зонирование земель |
СРС Жерді кадастрлық бағалау және аймақтау пәні |
|
Кадастровая оценка и зонирование земель |
Программа_итогового экзамена_каз_кадзон |
|
Кадастровая оценка и зонирование земель |
Дарис тезистери |
|
История земельных отношений и основы земельного кадастра |
Жер қатынастарының тарихы және кадастр негіздері_cиллабус |
|
История земельных отношений и основы земельного кадастра |
Жер қатынастарының тарихы және кадастр негіздері_cиллабус |
|
История земельных отношений и основы земельного кадастра |
Жер қатынастарының тарихы және кадастр негіздері_cиллабус |
|
Технология производства на предприятиях питания |
TPPP 3219- Тамақта.кәсіп.өнд.тех. Емтихан_Багдарламасы_2023 оқу жылы |
|
Гигиена и санитария на предприятиях питания |
Қорытынды бағдарлама. Тамақт.орынд.гигиена және санитария 2023-24 |
|
Картографическое моделирование в туризме |
Қорытынды бағдарлама_Картогр.моделдеу 2023-24 оқу жылы |
|
Событийный туризм |
Оқиғалық туризм-лаб. |
|
Событийный туризм |
1. Силлабус Оқиғалық туризм |
|
Событийный туризм |
Оқиғалык туризм книгооб. |
|
Приключенческий туризм |
Силл.Шытырман оқиғ.тур 2 сем |
|
Математические методы в географических исследованиях |
Географ.зерт.матем.әдіс.Семин.тапсырм. |
|
Математические методы в географических исследованиях |
1.1 Силлабус 2024-2025 оқу жылы. ММГИ |
|
Математические методы в географических исследованиях |
1. Қорытынды бағдарлама ММГИ. 2024-2025 уч.год |
|
Эстетика и дизайн ресторанных комплексов |
Книгообесп. Эстетика и дизайн ресторанных комплексов |
|
Реклама в гостеприимстве |
Семинар РГ |
|
Реклама в гостеприимстве |
Программа ИЭ ҚЖ |
|
Реклама в гостеприимстве |
СРО РГ |
|
Реклама в гостеприимстве |
Дәріс ҚЖ |
|
Реклама в гостеприимстве |
Книгообеспеченность ҚЖ |
|
Реклама в гостеприимстве |
Силлабус РГ 2023-24 уч.год |
|
Реклама в гостеприимстве |
Зертханалық жұмыс қарастырылмаған |
|
Реклама в гостеприимстве |
1. Силлабус РГ 2023-24 уч.год |
|
История земельных отношений и основы земельного кадастра |
Жер қатынастарының тарихы және жер кадастрының негіздері. Семинар саб.тап. |
|
Математические методы в географических исследованиях |
1. Силлабус 2024-2025 оқу жылы. ММГИ |
|
Математические методы в географических исследованиях |
Қорытынды бағдарлама ММГИ. |
|
Математические методы в географических исследованиях |
Дәрістердің қысқаша мазмұны_Географиялық талдаудағы сандық әдістер (мәліметтер) |
|
Математические методы в географических исследованиях |
СӨЖ жұмыстары |
|
Математические методы в географических исследованиях |
Қорытынды бағдарлама ММГИ. 2024-2025 уч.год |
|
История земельных отношений и основы земельного кадастра |
Силлабус. Жер қат.тарихы және жер кад.нег.2024-2025 оқу жылы |
|
Эстетика и дизайн ресторанных комплексов |
5 -15 Лекциялар жиыны |
|
История земельных отношений и основы земельного кадастра |
Лек.История з.о. каз 2 к |
|
История земельных отношений и основы земельного кадастра |
Програм.итогового контр.Жер қатынастарының тарихы және жер кадастрының негіздері |
|
Математические методы в географических исследованиях |
1.1. Силлабус 2024-2025 оқу жылы. ММГИ |
|
Кадастровая оценка и зонирование земель |
Кад.оценка и зонирование_cиллабус 2024-2025 уч.год |
|
Приключенческий туризм |
Шытыр.оқиғ.тур. Зертха.жұмыс қарастырылмаған |
|
Картографическое моделирование в туризме |
1. Силлабус_Туризм_картография_модельдеу_2024_2025 |
|
Картографическое моделирование в туризме |
Семинар тапсырмалары |
|
Событийный туризм |
1. Қорытынды бағдарлама. Оқиғалық туризм |
|
Приключенческий туризм |
1. Қорытынды емтихан бағдарламасы. Шытырман оқиғалы туризм. |
|
4
документам
2